mandag den 1. november 2010

Afskårne hundepoter

Hejsa venner
En grå novemberdag, godt at vi kan hygge indedørs.
Afskårne hundepoter.

Vi har ikke set toppen af isbjerget endnu.....desværre...gid det var så vel.r
Igen og igen kan man læse om brutal dyre mishandling. Denne gang har man gjort et makabert fund af ældre dato, men det gør jo ikke ugerningen bedre. Hvem, hvad og hvorfor, hvad er det der sker, hvorfor bliver dyr mishandlet og slået ihjel. Indenfor de sidste par år er volden eskaleret, og det er som om, at der vitterligt findes onde mennesker som syntes at det er morsomt at pine dyr til døde. Hvorfor bliver disse mennesker til monstre, er det fordi de ønsker opmærksomhed, kedsomhed, dumhed og lysten til at pine forsvarsløse dyr. Pindsvin, katte. fugle, ænder, heste køer, geder, får o.s.v alle de nævnte dyr, ser man desværre blive ofre for disse modbydelige mennesker.
 Jeg ser jo desværre også , når jeg går tur med Milo, eller når jeg er ude at rejse, eller tager ind til byen, ofte hvordan hunde bliver dårligt behandlet, når de skal luftes.
 Jeg har lyst til at løbe hen til ejeren, og tage det forsvarsløse dyr fra vedkommende, men det gør man jo ikke, og det ved de godt, dem der ikke behandler deres dyr respektfuldt.
Tryk på BT link Næsten hver dag, kan man læse på nettet, at nu er der igen sket overgreb og mishandling af et dyr.
 Om sommeren ser jeg alt for ofte, at dyr sidder i en steghed vogn, mens ejeren er i supermarkedet for at købe ind. Dyret lider, for varmen er ulidelig, og derfor kan jeg ikke forstå at nogle mennesker kan finde på at efterlade deres dyr, til en langsom og pinefuld død.
 You Tube er et meget yndet sted at sætte dyre mishandling på, og det gør jo at budskabet kommer ud i hele universet. Spørgsmålet er hvorfor ???, menneskene må åbenbart besidde et voldsgen , eller..... er der et sammenhæng fra barndoms miljøet , jeg ved det ikke, men det må forskere indenfor dette område jo vide.
En trist kendsgerning, at vi jo nok kun har set toppen af isbjerget.
Hvor ville det være dejligt, hvis Danmark kunne blive et forgangs land, som gik ind på stedet og straffede dyre mishandlere strengt på stedet her og nu, selvfølgelig efter loven.
Straffen skal være hård, så det aldrig vil kunne betale sig for andre at få samme ide.

Kan i have en rar aften
Kram fra Nette

vedlægger en smuk efterårs video, som giver harmoni, når man er stresset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.