lørdag den 13. november 2010

Tale er sølv guld er tavshed.

Annette Klingenberg 

God formiddag venner♥
Tale er sølv men tavshed er guld.
Der er udkommet en bog om den svenske konge ( Carl x v 1 Gustaf ) som hedder
( Den modvillige monark )
Har man læst bogen er man ikke i tvivl om at den svenske konge Carl Gustav har hygget sig gevaldigt. Carl Gustav og Silvia blev gift 19/6 1976, et pragtbryllup som jeg fulgte via TV.
Selvfølgelig forpligter det at man er konge, og kongehuset bør være foregangsmand for god og saglig opførsel. Ingen tvivl om at kongen er stærkt utilfreds over at medierne og folket kan læse om hans kaskader. Min sympati ligger nu hos den svenske dronning Silvia. Dronning Silvia er født den 23/12 1943 og bliver 67 år lille juleaften, så hun er jo ikke nogen vårhare mere. Men det må være en svær tid og en bitter pille at sluge, når hun hører bla, at hendes mand har haft en affære med den svenske pop sangerinde Camilla Henemark.
Nu har Camilla Henemark valgt at stå frem og fortælle om den forbudte affære.
Jeg forstår jo ikke hvorfor sangerinden ikke  har valgt at sige, jeg har ingen kommentar. Selvfølgelig kan det være at Camilla Henemark har fået tilbudt et betragteligt beløb, eller også har hun blot valgt at fortælle sin side af historien.

Hvem hvad hvor og hvorfor, kommer jo i realiteten ikke andre mennesker ved, om Kong Gustav`s forløb med den svenske sangerinde.
Jeg er sikker på at Dronning Silvia er meget ked af, at hendes mands affære er kommet på tryk og ude i medierne overalt, ja hele verden.
Respekten for kongehuset kan tage skade, for mange mennesker ser jo op til kongehuset. Men man må ikke glemme at de er jo mennesker, som også kan falde i fælden, de er bare lidt mere interessante at læse om, en Hr og Fru Halløjsa.
Hvorfor kunne Kong Gustav dog ikke bare have nøjes med at samle appetit ude, og spist hjemme, så havde der ikke været nogen ko på isen.
Ja livet er ikke let, hellere ikke for de kongelige, jeg er glad for at jeg valgte ikke at blive gift med en kongelig...ha ha ha
Nu bliver det godt nok spændende, hvordan bliver julen på slottet, bliver der overhovedet nogle julegaver til Gustav fra Silvia, det skulle da lige være bogen.....Takt og tone....ha ha ha ha
Og ikke at forglemme Dronning Silvia har jo fødselsdag lille juleaften, hvad mon hun får i julegave af sin mand....nok ikke bogen
 ( Den modvillige monark)
Pyha, godt man er et helt almindeligt menneske, som ingen interesserer sig for, det skulle da kun lige være ens Facebook venner 
Kan i nu have en rigtig go søndag. Vejret er rigtigt pænt, solen skinner...tag en varm frakke på og et par gode spadsurtær sko på, og få jer en rask tur ud i naturen.
Kram fra Nette





Den svenske avis Expressen bringer i dag et eksklusivt med Camilla Henemark, som åbent fortæller om, hvordan den forbudte affære med Carl Gustav begyndte. - Royale

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.