søndag den 14. november 2010

Et sandt gedemarked



Hejsa venner

 (  Får )...ha ha ha.....vi mon snart valg...
Et sandt gedemarked.
Hvorfor kan vores folkevalgte politikkere aldrig blive enige, det er som om de forskellige partier kører deres eget løb. Nu skal de altså samarbejde om Danmarks fremtid, økonomien. Men kan de så blive enige, nej slet ikke. Vi ved godt at der stadig er finanskrise, altså lavvande på kistebunden, og derfor skal politikkerne ud og spare hvor de kan. Alle har forslag, nogle helt fine , andre helt hen i vejret...og vi taler ikke om vejrudsigten.
Mange skoler skal nedlægges, de syge patienter skal selv gå ind i operationsstuen, for så kan man spare portører. Hospitaler nedlægges, sygeplejersker , sygehjælpere, læger, rengøringspersonale, bliver rask væk fyret. Kommunerne fyrer med bred hånd, personale nedskæringer , så borgerne får det endnu sværere med at komme i kontakt med behandlere. De ældre får ikke den hjælp de har brug for, trods de igennem hele livet har betalt deres skat troligt. Der er nedskæringer overalt, arbejdspladser flytter til udlandet, med hjælp fra udenrigsministeriet. Det er fuldstændigt vanvittigt, for hvad med alle de mennesker som bliver fyret, hvor går de hen, vi burde da gøre alt hvad vi kan, for at beholde vores arbejdspladser her i dejlige Danmark.
Udlændinge politikken er også ved at løbe af sporet, og man ved snart ikke hvilke regler man skal rette sig efter.
Hvornår er man velkommen i Danmark, hvordan skal man se ud, hvor mange penge skal man have på lommen.
I Australien har man de sidste over 30 år, kun ville lukke mennesker ind fra andre lande, hvis de har en uddannelse, som landet har brug for, og man skal have et  job på hånden, inden man evt . lukkes ind.
Desuden skal man også kunne tale og forstå engelsk, for at komme permanent ind i Australien, mon det er den skabelon man stræber efter her i Danmark ???
 Ja kære venner, det er synd at sige at man keder sig.
Vejrudsigten ser bestemt ikke for god ud, nu regner det...og Milo står og logre med halen, samtidig med at han har hentet sin snor, for nu vil han ud og motionerer.
Kan i nu have en fortsat rar søndag, og husk at hver dag, er en ny dag i dit liv.
Pas godt på jer selv.
Kram fra Nette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.